vr 18 dec. | Facebook: https://fb.me/e/BIWRmeER

Online Kerstmarkt ten voordele van vzw De Veilige Driehoek

Pop up Kerstmarkt - online editie
Registratie is afgesloten
Online Kerstmarkt ten voordele van vzw De Veilige Driehoek

Tijd en locatie

18 dec. 2020 18:00 – 20 dec. 2020 20:00
Facebook: https://fb.me/e/BIWRmeER

Over het evenement

We  missen het allemaal hé… Arm in arm wandelen en ondertussen de   kerststallen met onze ogen afstruinen. Een warme chocomelk delen en een  chocomondje hebben. De kinderen verwonderd zien kijken naar de   kerstlichtjes. De Kerstman tegenkomen en je weer even kind voelen…

De Veilige Driehoek VZW wilt een deel van deze ervaringen weer even  tot  leven brengen. Corona zorgt ervoor dat we niet gezellig, buiten in  de  koude, kunnen genieten van de kerstlichtjes, maar wij brengen de   kerstmarkt wel naar jou! Op dit evenement kan je allerlei ondernemers  en webshops terugvinden die hun eigen kerststalletje hebben opgesteld.  Ze hebben er heel hard aan gewerkt en verdienen het dus om even in de  bloemetjes (of in de kerstlichtjes?) geplaatst te worden!

De inschrijvingen voor de kerstmarkt gaan integraal naar de werking  van  de VZW. Ons hartje wordt er al even warm van als een lekker glaasje  gluhwein op een frisse avond. Neem gerust een kijkje, aarzel niet om  vragen te stellen en geniet van  het afstruinen van de kerststalletjes.  Zet wat kerstmuziek op de  achtergrond, neem jezelf een warm drankje en  een wafeltje en het is  precies of je bent er echt!

Wens je als ondernemer deel te nemen? Dat kan! 

Prijs: 25 euro

Mail naar info@deveiligedriehoek.be

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Kerstmarkt
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement