vr 11 dec. | Facebook: https://fb.me/e/Ufnbegq8

Online Kerstmarkt ten voordele van vzw De Veilige Driehoek

Pop up Kerstmarkt - online editie Via link op Facebook: https://fb.me/e/Ufnbegq8
Registratie is afgesloten
Online Kerstmarkt ten voordele van vzw De Veilige Driehoek

Tijd en locatie

11 dec. 2020 18:00 – 13 dec. 2020 19:00
Facebook: https://fb.me/e/Ufnbegq8

Over het evenement

We  missen het allemaal hé… Arm in arm wandelen en ondertussen de  kerststallen met onze ogen afstruinen. Een warme chocomelk delen en een chocomondje hebben. De kinderen verwonderd zien kijken naar de  kerstlichtjes. De Kerstman tegenkomen en je weer even kind voelen… 

De Veilige Driehoek VZW wilt een deel van deze ervaringen weer even tot  leven brengen. Corona zorgt ervoor dat we niet gezellig, buiten in de  koude, kunnen genieten van de kerstlichtjes, maar wij brengen de  kerstmarkt wel naar jou! Op dit evenement kan je allerlei ondernemers en webshops terugvinden die hun eigen kerststalletje hebben opgesteld. Ze hebben er heel hard aan gewerkt en verdienen het dus om even in de bloemetjes (of in de kerstlichtjes?) geplaatst te worden!

De inschrijvingen voor de kerstmarkt gaan integraal naar de werking van  de VZW. Ons hartje wordt er al even warm van als een lekker glaasje gluhwein op een frisse avond. Neem gerust een kijkje, aarzel niet om vragen te stellen en geniet van  het afstruinen van de kerststalletjes. Zet wat kerstmuziek op de  achtergrond, neem jezelf een warm drankje en een wafeltje en het is  precies of je bent er echt!

Wens je als ondernemer deel te nemen? Dat kan!

Prijs: 25 euro

Mail naar info@deveiligedriehoek.be

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Kerstmarkt
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement